Apartament - Në Shitje - Liqeni i Thatë, Shqipëri

APARTAMENT 2+1+OBORR PER SHITJE TE HILLS RESIDENCE

145,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Hiqmet Buzi - Liqeni i Thatë, Shqipëri
SHITUR
I Ri në Treg
ID: 530281028-53
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
133
Sipërfaqe Neto (m²)
116
Viti i Ndërtimit
2023

Karakteristikat

I/e Papërfunduar
Pronari i Parë
Ballkon
Kopësht
Parkimi
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ornela Shehu Ornela Shehu Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Ornela Shehu

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Dërgo mesazh

 
Ornela Shehu Ornela Shehu Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001

Rr Bardhok Biba
Pallati Trema
Qendër, Tiranë, Shqipëria
1001
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso