Apartament - Në Shitje - Liqeni i Thatë, Shqipëri

Shitet apartament 3+1+2 te prane Liqenit te Thate

295,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Adem Sina - Liqeni i Thatë, Shqipëri
ID: 530201017-417
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
140.93
Sipërfaqe Neto (m²)
123.08
Viti i Ndërtimit
2022

Karakteristikat

Ballkon
Lindje
Ajër i Kondicionuar
Pranë Autostradës
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ardjan Uliu Ardjan Uliu Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Ardjan Uliu

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ardjan Uliu Ardjan Uliu Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso