Apartament - Në Shitje - Laprakë - Spitali Hygea, Shqipëri

APARTAMENT PER SHITJE 2+1+2 TEK SPITALI HYGEA

 Çmim i Fiksuar
85,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Shkodres - Laprakë - Spitali Hygea, Shqipëri
ID: 530191023-183
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
125.60
Sipërfaqe Neto (m²)
117
Viti i Ndërtimit
2017

Kati :
Kati 8

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I/e Mobiluar Pjesërisht
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Jug-Perëndim
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Keli Kola Keli Kola Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Keli Kola

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Keli Kola Keli Kola Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso