Apartament - Në Shitje - Kopshti Zoologjik, Shqipëri

APARTAMENT 2+1+2 NE SHITJE TEK LIQENI I TIRANES

295,000 € InStock Other Currencies
 
Kopshti Zoologjik, Shqipëri
ID: 530261059-59
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
134
Viti i Ndërtimit
2016

Karakteristikat

Ashensor
Garazh
Parkimi
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ada Balla Ada Balla Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Ada Balla

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group - Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ada Balla Ada Balla Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frashëri,
përballë restorant Era
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Home Group -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso