Apartament - Në Shitje - Komuna e Parisit, Shqipëri

APARTAMENT 3+1 NE SHITJE TEK KOMUNA E PARISIT

205,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Osman Myderizi - Komuna e Parisit, Shqipëri
ID: 530381006-101
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
115
Sipërfaqe Neto (m²)
107.60
Viti i Ndërtimit
2005

Kati :
Kati 4

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
I/e Mobiluar Pjesërisht
Ballkon
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Klodian Aleti Klodian Aleti Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

Klodian Aleti

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living - Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Klodian Aleti Klodian Aleti Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso