Apartament - Në Shitje - Komuna e Parisit - Kristal Center, Shqipëri

APARTAMENT 2+1 PER SHITJE TEK BILL KLINTON!

 Çmim i Fiksuar
109,500 € InStock Other Currencies
 
Komuna e Parisit - Kristal Center, Shqipëri
ID: 530171069-112
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
77.48
Sipërfaqe Neto (m²)
70.48
Viti i Ndërtimit
2015

Karakteristikat

Ashensor
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ballkon
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Elefteria Lula Elefteria Lula Rruga e Kavajës,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

Elefteria Lula

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion Kompleksi Delijorgji Rruga e Kavajës,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Elefteria Lula Elefteria Lula Rruga e Kavajës,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion Kompleksi Delijorgji

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso