Apartament - Në Shitje - Komuna e Parisit - Eleonora, Shqipëri

Apartament 3+1+2 ne shitje Komuna Parisit

 Çmim i Fiksuar
192,000 € InStock Other Currencies
 
Konuna Parisit - Konuna Parisit Eleonora - Komuna e Parisit - Eleonora, Shqipëri
ID: 530181047-337
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
3
Sipërfaqja Totale (m2)
135
Sipërfaqe Neto (m²)
123
Viti i Ndërtimit
2010

Kati :
Kati 2
Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Robert Bamova Robert Bamova Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Robert Bamova Numri i Liçensës: 285

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 - Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Robert Bamova Robert Bamova Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso