Apartament - Në Shitje - Kompleksi Delijorgji, Shqipëri

APARTAMENT 3+1 NE SHITJE TEK KOMPLEKSI DELIJORGJI

 Çmimi i Kërkuar
Kompleksi Delijorgji - Rruga e Kavajes - Kompleksi Delijorgji, Shqipëri
SHITUR
ID: 530291003-257
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
141
Sipërfaqe Neto (m²)
129.27
Viti i Ndërtimit
2021

Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Garazh
Kopësht
Parkimi
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Bekim Basha Bekim Basha Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Bekim Basha

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Bekim Basha Bekim Basha Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso