Apartament - Në Shitje - Gjiri i Lalzit, Shqipëri

Shitet Apartament 2+1 tek San Pietro Resort

184,000 € InStock Other Currencies
 
Gjiri i Lalzit - Rezidenca San Pietro - Gjiri i Lalzit, Shqipëri
ID: 530171038-1175
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
105.40
Sipërfaqe Neto (m²)
96.70
Viti i Ndërtimit
2020

Nr. i Kateve:
2
Kati :
Kati 2
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

Garazh
Parkimi
Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Albana Cota Albana Cota Rruga e Kavajës,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

Albana Cota

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion Kompleksi Delijorgji Rruga e Kavajës,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Albana Cota Albana Cota Rruga e Kavajës,
Kompleksi Delijorgji, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion Kompleksi Delijorgji

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso