Apartament - Në Shitje - Gjiri i Lalzit, Shqipëri

APARTAMENT 1+1 NE SHITJE TE SAN PIETRO

115,000 € InStock Other Currencies
 
Gjiri i Lalzit, Shqipëri
SHITUR
ID: 530381001-174
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
76
Viti i Ndërtimit
2022

Kati :
Kati 2
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Rodi Mullai Rodi Mullai Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Rodi Mullai

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Rodi Mullai Rodi Mullai Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso