Apartament - Në Shitje - Fusha e Aviacionit, Shqipëri

Apartament 2+1+2 per shitje te Garden Rezidence Turdiu

88,900 € InStock Other Currencies
 
Ish Fusha e Aviacionit - Fusha e Aviacionit, Shqipëri
Date Available: 01/01/2025
ID: 530201003-409
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
104.63
Sipërfaqja Truallit (m2)
90.28
Viti i Ndërtimit
2022

Kati :
Kati 6

Karakteristikat

Ashensor
Dysheme me Parket
Ballkon
Pishinë
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Valbona Gjorgji Valbona Gjorgji Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Valbona Gjorgji

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Valbona Gjorgji Valbona Gjorgji Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso