Apartament - Në Shitje - Fusha e Aviacionit, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje te kompleksi Sima

135,000 € InStock Other Currencies
 
Fusha e Aviacionit, Shqipëri
ID: 530361015-40
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
108.39
Sipërfaqe Neto (m²)
71.45
Viti i Ndërtimit
2022

Nr. i Kateve:
8

Karakteristikat

Ashensor
Ballkon
Pamje të Jashtme
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Danjela Mema Danjela Mema Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Danjela Mema

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Danjela Mema Danjela Mema Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso