Apartament - Në Shitje - Fier, Shqipëri

Shitet apartament 2+1 qender L:"Kastriot" Fier

60,000 € InStock Other Currencies
 
L:"Kastriot" - Qender - Fier, Shqipëri
ID: 530301001-324
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
124
Sipërfaqe Neto (m²)
105
Viti i Ndërtimit
2006

Nr. i Kateve:
1
Kati :
Kati 1
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Valbona Gjoni Valbona Gjoni Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Valbona Gjoni

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Valbona Gjoni Valbona Gjoni Blv Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso