Apartament - Në Shitje - Fier, Shqipëri

Shitet apartament 2+1 ne L:"Kastriot" Fier

48,000 € InStock Other Currencies
 
L:"Kastriot" - Qender - Fier, Shqipëri
SHITUR
Ndertim i Ri
ID: 530301001-306
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
99.13
Viti i Ndërtimit
2015

Nr. i Kateve:
9
Kati :
Kati 9

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I/e Mobiluar Pjesërisht
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Jug-Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Valbona Gjoni Valbona Gjoni Bulevardi Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Valbona Gjoni Numri i Liçensës: 14

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier Bulevardi Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Valbona Gjoni Valbona Gjoni Bulevardi Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso