Apartament - Në Shitje - Fier, Shqipëri

Shitet apartament 2+1 ne L:'15-Tetori"

48,000 € InStock Other Currencies
 
L:"15-Tetori" - Qender - Fier, Shqipëri
ID: 530301005-114
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
94.50
Viti i Ndërtimit
1988

Nr. i Kateve:
5
Kati :
Kati 5

Karakteristikat

E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Ballkon
Pamje të Jashtme
Parkimi
Tarracë në Çati
Lindje
Perëndim
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Genci Robo Genci Robo Bulevardi Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Genci Robo Numri i Liçensës: 602

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier Bulevardi Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Genci Robo Genci Robo Bulevardi Jakov Xoxa
Fier, Fier, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Solution Fier

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso