Apartament - Në Shitje - Durrës, Shqipëri

Shitet Apartament 2+1 Plazh

220,000 € InStock Other Currencies
 
Rrota e Kuqe - Durrës, Shqipëri
ID: 530511001-81
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
110
Viti i Ndërtimit
2008
Vije e pare
Pamje deti balllore
Kati 5
Rrota e Kuqe

Karakteristikat

I Mobiluar
Pamje nga Deti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Aurora Bakaj Aurora Bakaj Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

Aurora Bakaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Aura Durrës Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Aurora Bakaj Aurora Bakaj Rrota e Kuqe
Durrës, Durrës, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Aura Durrës

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso