Apartament - Në Shitje - Don Bosko, Shqipëri

OFROHET APARTAMENT 2+1+2 TEK TUISTER PALACE

98,000 € InStock Other Currencies
 
Don Bosko - Don Bosko, Shqipëri
ID: 530191033-311
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
100
Sipërfaqe Neto (m²)
87.80
Viti i Ndërtimit
2025

Nr. i Tualeteve:
2
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Dorjan Spahiu Dorjan Spahiu Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dorjan Spahiu

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Dorjan Spahiu Dorjan Spahiu Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso