Apartament - Në Shitje - Don Bosko - Jordan Misja, Shqipëri

Shitet Apartament 4+1+2 tek Rruga Jordan Misja

 Çmimi i Kërkuar
165,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Jordan Misja - Prane Kontaktit - Don Bosko - Jordan Misja, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530421004-62
Nr. Total i Dhomave
5
Nr. i Dhomave të Gjumit
4
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
186.20
Sipërfaqe Neto (m²)
149.30
Viti i Ndërtimit
2012

Nr. i Kateve:
4
Kati :
Kati 4
Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
Dysheme me Parket
I Mobiluar
Ngrohje me Korrent
Ballkon
Pamje të Jashtme
Jug
Jug-Lindje
Lindje
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Dishwasher
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Lorela Këndella Lorela Këndella Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Lorela Këndella

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire - Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Lorela Këndella Lorela Këndella Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso