Apartament - Në Shitje - Bulevardi Zogu I, Shqipëri

Shitet apartament 2+1 ne bulevardin Zogu i Pare!

120,000 € InStock Other Currencies
 
Bulevardi Zogu i pare - Bulevardi Zogu I, Shqipëri
ID: 530201017-405
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
72
Sipërfaqe Neto (m²)
72
Viti i Ndërtimit
1980

Nr. i Kateve:
5

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ballkon
Pamje të Jashtme
Jug-Perëndim
Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Ardjan Uliu Ardjan Uliu Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Ardjan Uliu

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Ardjan Uliu Ardjan Uliu Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ibrahim Rugova,
Përballë Kompleksit Taiwan
Myslym Shyri - Shallvaret, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Advantage 1 Myslym Shyri - Shallvaret

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso