Apartament - Në Shitje - Bulevardi Zogu I - Rruga Fortuzi, Shqipëri

SHITET APARTAMENT 2+1 TEK RRUGA FORTUZI

 Çmim i Fiksuar
72,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Fortuzi - Bulevardi Zogu I - Rruga Fortuzi, Shqipëri
Pallat i Vjeter
ID: 530221017-423
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
67
Sipërfaqe Neto (m²)
67
Viti i Ndërtimit
1995

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pamje të Jashtme
Jug-Perëndim
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erxhin Mukja Erxhin Mukja Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Erxhin Mukja

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erxhin Mukja Erxhin Mukja Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso