Apartament - Në Shitje - Bulevardi Gjergj Fishta, Shqipëri

SHITET APARTAMENT 2+1+2 PRAN ISH EKSPOZITES

 Çmim i Fiksuar
150,000 € InStock Other Currencies
 
NikollA Jorga - Ish Ekspozita - Bulevardi Gjergj Fishta, Shqipëri
SHITUR
ID: 530221006-737
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
100.48
Sipërfaqe Neto (m²)
100.48
Viti i Ndërtimit
2010

Kati :
Kati 8

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Pamje të Jashtme
Lindje
Veri-Perëndim
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Nurjeta Toska Nurjeta Toska Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Nurjeta Toska

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Nurjeta Toska Nurjeta Toska Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso