Apartament - Në Shitje - Bulevardi Bajram Curri, Shqipëri

Apartament per shitje tek "Ura e Tabakeve"

 Çmim i Fiksuar
161,000 € InStock Other Currencies
 
Bulevardi Bajram Curri - Bulevardi Bajram Curri, Shqipëri
I Ri në Treg
Date Available: 15/11/2022
ID: 530361004-241
Nr. Total i Dhomave
6
Nr. i Dhomave të Gjumit
4
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
141
Sipërfaqe Neto (m²)
141
Viti/Muaji qe është ndërtuar
1980/04

Nr. i Kateve:
5
Kati :
Kati 3

Karakteristikat

Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Andi Leka Andi Leka Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Andi Leka

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Andi Leka Andi Leka Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso