Apartament - Në Shitje - Bllok, Shqipëri

Super apartament modern 1+1 #shitje ne Bllok!

 Çmim i Fiksuar
159,000 € InStock Other Currencies
 
Rr. Sami Frasheri - Blloku - Bllok, Shqipëri
REZERVUAR
Rikonstruktuar
Date Available: 12/01/2023
ID: 530161033-125
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
53
Sipërfaqe Neto (m²)
48
Viti/Muaji qe është ndërtuar
2002/05

Nr. i Kateve:
6
Kati :
Kati 6
Përdorimi i projektuar i pronës
Cat.I Residential Area

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Qendër Qyteti

Burimi kryesorë i Energjisë

Electric
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Gentian Hysa Gentian Hysa Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Gentian Hysa Numri i Liçensës: 73853502

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 - Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Gentian Hysa Gentian Hysa Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso