Apartament - Në Shitje - Astir, Shqipëri

Shitet Apartament 1+1 ne Astir !

54,000 € InStock Other Currencies
 
Loni Ligori - Astir, Shqipëri
SHITUR
ID: 530361012-159
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
51.80
Viti i Ndërtimit
2020

Karakteristikat

Ashensor
Kopësht
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Saimir Nogu Saimir Nogu Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Saimir Nogu

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Saimir Nogu Saimir Nogu Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso