Apartament - Në Shitje - Astir, Shqipëri

Ofrohet apartament per shitje ne Astir

137,000 € InStock Other Currencies
 
Astir, Shqipëri
ID: 530361016-4
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
137
Sipërfaqe Neto (m²)
119
Viti i Ndërtimit
2015

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ballkon
Kopësht
Jug-Perëndim
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erdiland Jaku Erdiland Jaku Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Erdiland Jaku

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erdiland Jaku Erdiland Jaku Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh, pallati Y&S, hyrja 1
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso