Apartament - Në Shitje - Allias, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje ne Allias

68,000 € InStock Other Currencies
 
Njazi Meka - Allias, Shqipëri
ID: 530411004-93
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
72
Viti i Ndërtimit
1990

Karakteristikat

Me Hipotekë
I Mobiluar
Pamje të Jashtme
Jug
Veri
Ajër i Kondicionuar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Erald Hoxha Erald Hoxha Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Erald Hoxha

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Erald Hoxha Erald Hoxha Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso