Apartament - Në Shitje - Ali Demi, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje ,Kompleksi Vind Ali Demi

169,000 € InStock Other Currencies
 
Ali Demi - Ali Demi, Shqipëri
ID: 530191002-610
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
107
Viti i Ndërtimit
2017

Kati :
Kati 1

Karakteristikat

Ashensor
Garazh
Kopësht
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Saimir Xhelili Saimir Xhelili Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Saimir Xhelili Numri i Liçensës: 62

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Saimir Xhelili Saimir Xhelili Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
kompleksi Nobis nr.33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso