Apartament - Në Shitje - Ali Demi, Shqipëri

SHITET APARTAMENT 2+1+2 & GARAZH NE ALI DEM

 Çmim i Fiksuar
200,000 € InStock Other Currencies
 
Ali Demi, Shqipëri
ID: 530471001-85
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
109
Sipërfaqe Neto (m²)
97
Viti i Ndërtimit
2020

Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Garazh
Parkimi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Serxhio Gorka Serxhio Gorka Rruga Muhamed Gjollesha,
pranë shkollës Sabaudin Gabrani
-, Tiranë, Shqipëria

Serxhio Gorka

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Central - Rruga Muhamed Gjollesha,
pranë shkollës Sabaudin Gabrani
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Serxhio Gorka Serxhio Gorka Rruga Muhamed Gjollesha,
pranë shkollës Sabaudin Gabrani
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Muhamed Gjollesha,
pranë shkollës Sabaudin Gabrani
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Central -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso