Apartament - Në Shitje - 21 Dhjetori, Shqipëri

Apartament 2+1 ne shitje te "21 Dhjetori"

149,000 € InStock Other Currencies
 
Rruga Mihal Ciko - 21 Dhjetori, Shqipëri
ID: 530191002-503
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
115
Sipërfaqja Truallit (m2)
103
Viti i Ndërtimit
2000

Nr. i Kateve:
7
Kati :
Kati 6
Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Ashensor
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Saimir Xhelili Saimir Xhelili Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Saimir Xhelili

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Saimir Xhelili Saimir Xhelili Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso