Apartament - Në Shitje - 21 Dhjetori, Shqipëri

Shitet apartament 2+1 prane Square 21

150,000 € InStock Other Currencies
 
21 Dhjetori, Shqipëri
ID: 530411008-20
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
114
Sipërfaqe Neto (m²)
101
Viti i Ndërtimit
2005

Karakteristikat

Ashensor
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Skylight
Ballkon
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Andrea Dhima Andrea Dhima Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Andrea Dhima

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Andrea Dhima Andrea Dhima Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso