Apartament - Me Qira - Zone Rurale, Shqipëri

APARTAMENT 1+1 TEK MANDARINE DRIVE RESIDENCE

 Çmim i Fiksuar
550 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Sauk - TEG - Sauk - Zone Rurale, Shqipëri
DHËNË ME QERA
I Ri në Treg
ID: 530221019-374
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
61
Sipërfaqe Neto (m²)
52.60
Viti i Ndërtimit
2021

Kati :
Kati 0

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Kopësht
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Tea Bashllari Tea Bashllari Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Tea Bashllari

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Tea Bashllari Tea Bashllari Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria

Rr Sami Frasheri,
perballe Juvenilja
Bllok, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Golden Bllok

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso