Apartament - Me Qira - Zone Rurale, Shqipëri

APARTAMENT 3+1 PER QIRA NE LINZE !!

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Junuz Lici - Linze - Zone Rurale, Shqipëri
ID: 530291018-476
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
106.80
Sipërfaqja Truallit (m2)
323
Sipërfaqe Neto (m²)
106.80
Viti i Ndërtimit
2010

Nr. i Kateve:
3
Kati :
Kati 1
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
Kopësht
Pamje të Jashtme
Parkimi
Tarracë në Çati
Jug
Jug-Lindje
Jug-Perëndim
Lindje
Perëndim
Veri
Veri-Lindje
Veri-Perëndim
Vilë
Pamje nga Mali
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Jeta Gjoka Jeta Gjoka Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Jeta Gjoka Numri i Liçensës: 303 M21706035N

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II - Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Jeta Gjoka Jeta Gjoka Komuna e Parisit
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso