Apartament - Me Qira - Zogu i Zi, Shqipëri

Jepet me qera Apartament 1+1 Rruga "Dritan Hoxha"

 Çmimi i Kërkuar
300 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga "Dritan Hoxha" - Prane Ish Shkolles se Partise - Zogu i Zi, Shqipëri
ID: 530421002-774
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
50
Viti i Ndërtimit
2007

Kati :
Kati 0
Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

Pronari i Parë
I/e Pamobiluar
Pamje të Jashtme
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Dejvi Hoxholli Dejvi Hoxholli Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Dejvi Hoxholli

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire Zogu i Zi Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Dejvi Hoxholli Dejvi Hoxholli Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria

Sheshi "Karl Topia", Zogu i zi
prane Bar Trinity
Zogu i Zi, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire Zogu i Zi

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso