Apartament - Me Qira - Yzberisht, Shqipëri

Apartament 2+1 per Qira ne Yzberisht

 Qira Mujore
400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Yzberisht - kmy yzberisht - Yzberisht, Shqipëri
REZERVUAR
ID: 530281042-15
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
85
Sipërfaqe Neto (m²)
78
Viti i Ndërtimit
2008

Kati :
Kati 3

Karakteristikat

Ashensor
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Gjergj Laho Gjergj Laho Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Gjergj Laho

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends - Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Gjergj Laho Gjergj Laho Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Bardhok Biba,
pallati Trema
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Friends -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso