Apartament - Me Qira - Tiranë, Shqipëri

Super apartament 1+1 per qira, Liceu Artistik.

 Çmimi i Kërkuar
1,100 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
RRuga Ismail Qemali - Liceu Artistik - Tiranë, Shqipëri
Date Available: 01/08/2020
ID: 530161009-499
Nr. Total i Dhomave
2
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
60
Sipërfaqe Neto (m²)
55
Viti i Ndërtimit
2010

Nr. i Kateve:
10
Kati :
Kati 5

Karakteristikat

Ashensor
Pronari i Parë
Dysheme me Parket
I Mobiluar
Ballkon
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti

Burimi kryesorë i Energjisë

Electric
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Taulant Fetah Taulant Fetah Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Taulant Fetah

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 - Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Taulant Fetah Taulant Fetah Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso