Apartament - Me Qira - Tirana e Re - Stadiumi Dinamo, Shqipëri

Apartament 2+1 me qira te Stadiumi Dinamo!

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
STADIUNI DINAMO - Tirana e Re - Stadiumi Dinamo, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530181037-293
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
100
Viti i Ndërtimit
2000

Karakteristikat

I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Flutura Gllucaj Flutura Gllucaj Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Flutura Gllucaj

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Flutura Gllucaj Flutura Gllucaj Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso