Apartament - Me Qira - Tirana e Re - Petronini, Shqipëri

Apartament 2+1+2 per qira te Petro Nini

850 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Tirana e Re - Petronini, Shqipëri
ID: 530291005-556
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
120
Viti i Ndërtimit
2010

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Garazh
Parkimi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Bora Meno Bora Meno Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Bora Meno

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Bora Meno Bora Meno Komuna e Parisit
Komuna e Parisit, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Vizion II Komuna e Parisit

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso