Apartament - Me Qira - Tegu, Shqipëri

Ofrohet 1+1+post parkime me qira tek Joy Rezidenc

1,300 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Tegu, Shqipëri
ID: 530191002-520
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
82.70
Viti i Ndërtimit
2019

Karakteristikat

I Mobiluar
Garazh
Jug-Lindje
Ajër i Kondicionuar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Saimir Xhelili Saimir Xhelili Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Saimir Xhelili

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Saimir Xhelili Saimir Xhelili Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso