Apartament - Me Qira - Selitë, Shqipëri

Ofrohet apartament 1+1 me qira.

500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Selitë, Shqipëri
DHËNË ME QERA
Date Available: 04/08/2023
ID: 530361014-140
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
74.55
Viti i Ndërtimit
2023

Karakteristikat

Ashensor
I/e Papërfunduar
I Mobiluar
Ballkon
Parkimi
Perëndim
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Kleri Seidolli Kleri Seidolli Aleksandri i Madh,
pallati Y&S
-, Tiranë, Shqipëria

Kleri Seidolli Numri i Liçensës: 376

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam - Aleksandri i Madh,
pallati Y&S
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Kleri Seidolli Kleri Seidolli Aleksandri i Madh,
pallati Y&S
-, Tiranë, Shqipëria

Aleksandri i Madh,
pallati Y&S
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Victoriam -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso