Apartament - Me Qira - Rruga e Kavajës, Shqipëri

APARTAMENT 2+1 PER QIRA TEK RRUGA E KAVAJES

Rruga e Kavajes - Rruga e Kavajës, Shqipëri
Pallat i Vjeter
ID: 530191034-147
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
72
Viti i Ndërtimit
1980

Kati :
Kati 4

Karakteristikat

Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Pamje të Jashtme
Parkimi
Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Servi Kamberi Servi Kamberi Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Servi Kamberi

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Servi Kamberi Servi Kamberi Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso