Apartament - Me Qira - Rruga e Kavajës, Shqipëri

Apartament 3+1+2 me qira tek Blloku i Ambasadave

500 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga e Kavajës, Shqipëri
ID: 530161028-76
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
140
Viti i Ndërtimit
2005

Kati :
Kati 4

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Klea Bako Klea Bako Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Klea Bako

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 - Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Klea Bako Klea Bako Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Ismail Qemaili,
Prane Liceut
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 1 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso