Apartament - Me Qira - Rruga e Dibrës, Shqipëri

Jepet me qera Garsonier te Rruga e Dibres

 Çmimi i Kërkuar
300 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga e Dibrës, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530421004-427
Nr. Total i Dhomave
1
Nr. i Dhomave të Gjumit
1
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
35
Viti i Ndërtimit
2020

Nr. i Tualeteve:
1

Karakteristikat

Ashensor
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ngrohje me Korrent
Pamje të Jashtme
Jug
Jug-Perëndim
Perëndim
Ajër i Kondicionuar
Clothes Washer/Dryer
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Lorela Këndella Lorela Këndella Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Lorela Këndella

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire - Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Lorela Këndella Lorela Këndella Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria

Sheshi Karl Topia,
Zogu i zi
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Empire -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso