Apartament - Me Qira - Rruga e Dibrës - Shkolla Partizani, Shqipëri

APARTAMENT 3+1 ME QIRA TEK SHKOLLA PARTIZANI

40,000 ALL InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Tafaj - Rruga e Dibrës - Shkolla Partizani, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530381013-136
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
110
Sipërfaqe Neto (m²)
100
Viti i Ndërtimit
1985

Kati :
Kati 4

Karakteristikat

I Mobiluar
Ballkon
Ajër i Kondicionuar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Office Manager Office Manager Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

Office Manager

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living - Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Office Manager Office Manager Bulevardi Zogu I_rë
-, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso