Apartament - Me Qira - Rruga e Dibrës - Medreseja, Shqipëri

Apartament me qira 2+1

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Medreseja - Rruga e Dibrës - Medreseja, Shqipëri
ID: 530461003-4
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
100
Viti i Ndërtimit
1985
Jepet apartament me qira 2+1 tek Medreseja. Apartamenti eshte bosh ndodhet ne katin e pare dhe ka nje siperfaqe prej 100 m2. Zona eshte nje nga zonat me te kerkuara ne Tirane.Apartamenti mund te perdoret dhe per zyra.

Karakteristikat

Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Dejvi Balliu Dejvi Balliu Rruga Luigj Gurakuqi,
Pazari i ri
-, Tiranë, Shqipëria

Dejvi Balliu

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Horizon - Rruga Luigj Gurakuqi,
Pazari i ri
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Dejvi Balliu Dejvi Balliu Rruga Luigj Gurakuqi,
Pazari i ri
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Luigj Gurakuqi,
Pazari i ri
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Horizon -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso