Apartament - Me Qira - Rezidenca Kodra e Diellit, Shqipëri

Apartament 3+1 me qira prane Kondres se Diellit !

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Bill Klinton - Rezidenca Kodra e Diellit, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530151025-166
Nr. Total i Dhomave
4
Nr. i Dhomave të Gjumit
3
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
111.90
Viti i Ndërtimit
2005

Kati :
Kati 1

Karakteristikat

E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
Carpet
I Mobiluar
Pamje të Jashtme
Jug-Perëndim
Ajër i Kondicionuar
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Arta Reka Arta Reka Rruga Luigj Gurakuqi,
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Arta Reka

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity One Qendër Rruga Luigj Gurakuqi,
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Arta Reka Arta Reka Rruga Luigj Gurakuqi,
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria

Rruga Luigj Gurakuqi,
Prane Ushtarit te Panjohur
Qendër, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity One Qendër

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso