Apartament - Me Qira - Rezidenca Kodra e Diellit, Shqipëri

Apartament 2+1+post parkimi me qera, K. e Diellit

450 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rezidenca Kodra e Diellit, Shqipëri
ID: 530411006-84
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
106
Sipërfaqe Neto (m²)
100
Viti i Ndërtimit
2010

Karakteristikat

Ashensor
E Rinovuar
Me Hipotekë
Pronari i Parë
I Mobiluar
Ballkon
Garazh
Pamje të Jashtme
Parkimi
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Anxhela Dumani Anxhela Dumani Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Anxhela Dumani

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Anxhela Dumani Anxhela Dumani Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria

Don Bosko,
Pallati Aurora
Don Bosko, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Art Don Bosko

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso