Apartament - Me Qira - Qendër, Shqipëri

APARTAMENT 2+1+2 PER QIRA NE QENDER

800 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Lagjia "17 Nentori" - Qendër, Shqipëri
I Ri në Treg
ID: 530381006-58
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
91.20
Viti i Ndërtimit
2012

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Garazh
Parkimi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Klodian Aleti Klodian Aleti Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Klodian Aleti

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Klodian Aleti Klodian Aleti Bulevardi Zogu I
Bulevardi Zogu I, Tiranë, Shqipëria

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Living Bulevardi Zogu I

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso