Apartament - Me Qira - Qendër, Shqipëri

Apartament luksoz 2+1, ne qender te Tiranes per 900€/muaj!

900 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Qendër, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530181070-62
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
1
Sipërfaqja Totale (m2)
122
Viti i Ndërtimit
2007

Kati :
Kati 4

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Paula Beshiri Paula Beshiri Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Paula Beshiri

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Paula Beshiri Paula Beshiri Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
Pranë Ambasadës Amerikane
Tiranë, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 Tiranë

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso