Apartament - Me Qira - Porcelan - Oxhaku, Shqipëri

APARTAMENT 2+1 PER QIRA TE REZIDENCA ZIRKON!!!

400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Kongresi Manastirit - Rezidenca Zirkon - Porcelan - Oxhaku, Shqipëri
DHËNË ME QERA
ID: 530191049-194
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
101
Sipërfaqe Neto (m²)
89
Viti i Ndërtimit
2022

Kati :
Kati 2

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Pamje të Jashtme
Parkimi
Jug
Jug-Lindje
Lindje
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Arta Reka Arta Reka Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Arta Reka

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus - Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Arta Reka Arta Reka Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga Sami Frasheri,
Kompleksi Nobis Nr33
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Infinity Plus -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso