Apartament - Me Qira - Pazari i Ri - Rruga e Barrikadave, Shqipëri

Apartament me qira 2+1+post parkimi Rr.Barrikadave

1,400 € InStock Other Currencies
 
[Qera Mujore]
Rruga Barrikadave - Rruga Barrikadave,Qender - Pazari i Ri - Rruga e Barrikadave, Shqipëri
ID: 530181047-336
Nr. Total i Dhomave
3
Nr. i Dhomave të Gjumit
2
Nr. i Banjove
2
Sipërfaqja Totale (m2)
117
Sipërfaqe Neto (m²)
103
Viti i Ndërtimit
2021

Kati :
Kati 8
Nr. i Tualeteve:
2

Karakteristikat

Ashensor
I Mobiluar
Parkimi
Qendër Qyteti
Të gjitha informacionet e prezantuara nga Agjenti apo Brokeri konsiderohen korrekte dhe të besueshme, por nuk jane të garantuara ligjërisht dhe duhet të verifikohen në mënyrë të pavarur.
Agjenti Menaxhues
Robert Bamova Robert Bamova Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Robert Bamova Numri i Liçensës: 285

EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 - Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Dërgo mesazh

 
Robert Bamova Robert Bamova Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria

Rruga e Elbasanit,
pranë Ambasadës Amerikane
-, Tiranë, Shqipëria
EUR Shqipëri RE/MAX RE/MAX Koncept 2 -

Preferencat

Shpërndaj & Krahaso


Të klikuara së fundmi

Shpërndaj & Krahaso